domingo, 15 de febrero de 2009

Reflexió sobre que es l'educació


Bé, pel que fan els dos videos penjats al moodle, un cop visualitzats he de dir que el primer videoclip és un montatge que per mi està molt encertat, ja que ens mostra com era l'educació fa uns anys i ens la compara amb imatges de militars, i es que realment encaxen a la perfecció. Les escoles antigament, semblaven quartels militars, ja que era una educació dictatorial.

Aprendre i ensenyar en el nostre temps s'ignifica adquirir una sèrie de coneixament que s'han d'assolir al final d'una etapa acadèmica determinada i que estan transmessos per un docent que ha d'intentar que els seus alumnes assoleixin aquests continguts, però fer-ho el més amè possible.

Abans l'acces al coneixament s'assolia mitjançant la lliço magistral del professor i algun cop a base de una certa "ma dura", ja que el coneixmanet havia d'entrar d'una manera o d'una altre, això es el que és creia; per sort avui en dia això ha canviat, i com veiem en el primer video hi ha el paral·lelisme amb les imatges de companyersime, de compartir d'amistat... que realment representen el que realment es l'educació.

Ara, que ja estem al segle XXI, tot ha canviat, els valors però segueixen sent els mateixos, però amb una diferencia, la incorporació de les NNTT, això fa que tot el sistema educatiu s'hagi hagut d'adaptar a aquesta nova era tecnològica, i això implica també la modernització i l'actualització als nous coneixaments verns als professors.

Com diu en el segon video, hem de preparar als alumnes per un futur ple d'avançaments tecnològics i preprarals pel que relament ells necessiten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario